La cuina

El Vendrell és mar i pescadors. És clima mediterrani, fruites i hortalisses d’intens sabor. És ramaderia i productes de primera qualitat. És receptes, cultura i tradicions.

El Vendrell és gastronomia amb majúscules i Porticus hem seleccionat les millors propostes vingudes d’Itàlia per combinar-les amb els productes de casa perquè visquis una autèntica experiència mediterrània a la teva taula.

Comença la teva experiència mediterrània

Què et sembla aquesta proposta? Inaugura aquest petit festí amb els nostres sorprenents antipastos, acompanya’ls amb un maridatge de primera gràcies a la selecció de vins de la casa; i dissenya al teu gust la deliciosa amanida que posaràs al centre de la taula. 

L’experiència, tot just, acaba de començar a Porticus. Acaba-la amb un bon plat de pasta o la teva pizza preferida!


Segueix-nos!